Menu

Nieuw inspiratieboek Feelings Wonen

Vers van de pers: het splinternieuwe inspiratieboek (ruim 150 pagina’s!) met de nieuwe collectie van Feelings Wonen. Verwacht een bomvol magazine met inspirerende sfeerbeelden, stylingtips, interieurtrends en een volledig overzicht van de collectie. Maar er is meer: we introduceren in het inspiratieboek ook een nieuwe woonstijl met bijbehorende producten. Lees snel verder voor een tipje van de sluier!

Woonstijl Pure Elegance

Nieuwe woonstijl: Pure Elegance

Met trots presenteren wij in het inspiratieboek de nieuwe woonstijl Pure Elegance. Deze woonstijl wordt gekenmerkt door natuurlijke kleuren, mooie, simpele materialen en organische vormen. Elegante kleuren zoals beige, bruin en grijstinten voeren de boventoon. Organische vormen floreren in Pure Elegance. Ze maken een interieur zachter en zorgen voor een elegante touch.

Hoekbank Atlanta, een bank die uit losse elementen bestaat, is Pure Elegance ten voeten uit. Dankzij z’n tijdloze uitstraling en subtiele rondingen raakt deze bank nooit uit de mode. Of kijk eens naar de verrassende vakkenkast Feng met een stijlvolle walnoottint. Eettafels Narvik en Maron vallen ook op door hun organische vormen. Narvik is afgewerkt met cement beton, terwijl Maron dankzij het duurzaam mangohout staat als een huis.

Nieuwsgierig naar de rest van de producten?

Bekijk de Pure Elegance collectie

Sfeerfoto met de Narvik eettafel en de Femke eetkamerstoelen

Sfeerfoto met de Aurelio relaxfauteuil en de Maron boekenkast

Nieuwe producten in de spotlights

De stylisten en trendwatchers van Feelings Wonen waren in 2023 al bezig met het samenstellen van een nieuwe, stijlvolle meubelcollectie voor de winter 2024/2025. Nieuwsgierig? De complete collectie kun je bekijken in het inspiratieboek of de webshop. Wij tippen alvast een aantal new arrivals die je niet mag missen!

Te beginnen met bank Malaga. De stiksels geven de bank een moderne, fluffy uitstraling. Combineer ‘m bijvoorbeeld met de nieuwe kastenserie Genua van massief eikenhout en eikenfineer. Het greige onderstel is ook helemaal van nu. Draaifauteuil Anne mag er ook wezen: de stoel is bekleed met een luxe bouclé stof in de kleur off-white.

Sfeerfoto met de elementenbank Granada

Sfeerfoto met de Lena eetkamerstoelen en de Trapani uitschuiftafel

The making of: het inspiratieboek

Achter de schermen is het team van Feelings Wonen al maanden bezig met de voorbereiding van het inspiratieboek. Het begon met het spotten van nieuwe producten en trends op inspirerende beurzen in binnen- en buitenland, bij partners in Europa en de rest van de wereld.

Na het inkopen van de nieuwe producten werden alle sfeerbeelden gemaakt in onze eigen fotostudio en op inspirerende locaties in Nederland. Deze beelden zie je onder meer terug in het magazine, in de winkels en op onze website. Inmiddels zijn ook de stijlkamers in de winkels ingericht met de nieuwe collecties. Klaar om jou te inspireren!

Nieuwsgierig naar het nieuwe inspiratieboek? Je kunt ‘m gratis afhalen in al onze winkels, online aanvragen of bekijk ‘m online.

Meer inspiratie opdoen?

Volg ons op social media of bekijk onze andere blogs!

Bekijk onze socials

Bekijk meer blogs